oroszország ukrajna hírek

Vágólapra másolva Link másolása. Az ukrán külügyminisztérium szerint ugyanis a hadgyakorlatok jóformán ellehetetlenítették a közlekedést a Fekete-tengeren és az Azov-tengeren amely pedig az ukrán tengeri kereskedelem szempontjából aggasztó tényező.


I2knsjft61jzbm

A német kormányfő és a francia államfő a megbeszélésük előtt tartott közös.

. Nagy árat kellene fizetnie Oroszországnak azért ha agresszióra vetemedne Ukrajna ellen - jelentette ki Olaf Scholz német kancellár és Emmanuel Macron francia elnök kedden Berlinben. Oroszország hadgyakorlatokat indított Ukrajna közelében több ezer katonával és több tucat harci repülőgéppel. Kellemetlenül indulhat a hét a benzinkutak számára.

Új követelésekkel állt elő Oroszország az európai országok felé hogy államfői szinten tárgyaljanak az ukrajnai konfliktusról. Washington pénteken videókonferencián figyelmeztette szövetségeseit a veszélyre és minden amerikait felszólítottak hogy hagyja el az országot. Addig szó sem lehet Putyin látogatásáról amíg a szakadárok által megszállt Ukrajnában tartott népszavazások eredményeit nem fogadja el a nemzetközi közösség.

Szlovákiában tovább dübörög a vendéglátósok támogatása. Az USA szerint Oroszország a jövő héten támadást indíthat Ukrajna ellen. Videón keresztül búcsúzott a szüleitől a bombázás közepén egy ukrán katona videó.

Scholz és Macron szerint Oroszország nagyon megfizetne az Ukrajna elleni támadásért. Ez is a síszezon veszélye. Ha viszont Oroszország ismét támadásra vetemedik Ukrajna ellen gyors kemény és egységes gazdasági szankciók következnek amelyek Oroszország pénzügyi rendszerét és kulcsfontosságú iparágait sújtják - figyelmeztetett.

Scholz és Macron szerint Oroszország nagyon megfizetne az Ukrajna elleni támadásért Nagy árat kellene fizetnie Oroszországnak azért ha agresszióra vetemedne Ukrajna ellen -. Oroszország nem vett részt az Ukrajna kérésére az Európai Biztonsági és Együttműködései Szervezet EBESZ égisze alatt sürgősséggel összehívott keddi bécsi értekezleten amelyen az ukrán határ közelében végrehajtott nagyszabású orosz csapatösszevonásokra kívántak magyarázatok kérni. Oroszország Kelet-Ukrajna népszavazásaival zsarolja a Nyugatot.

Vajon mennyire valós egy háború kitörésének veszélye. Oroszország kiadta a parancsot Ukrajna lerohanásának előkészítésére az amerikai hírszerzés szerint. Eddig ismeretlen húsevő dinoszauruszfajt fedeztek fel.

Nagyon komoly fejfájást okoz Ukrajna számára hogy az orosz haditengerészet éppen a Fekete-tengeren hadgyakorlatozik. Kijev szerint az orosz hadsereg nagyjából harminc zászlóaljat csoportosított a határ orosz oldalára az ukrajnai Donyec-medence megszállt. A Kreml azzal vádolta Washingtont hogy fokozza a feszültséget amikor amerikai katonai kontingens Európába telepítését készíti elő attól tartva hogy Moszkva megtámadja a szomszédját.

Moszkva tagadja hogy háborúra készülne de nagyszabású hadgyakorlatokba. Az ukrán elnöki sajtószolgálat által közreadott képen Volodimir Zelenszkij ukrán államfõ kb látogatást tesz a Donyeck térségben 2021. Sajnos de ez nem meglepő az.

Vagy csak a nagyhatalmak vezetőinek erőfitogtatásáról van szó. Az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus miatt a világ egyre több vezetője szólal fel és int nyugalomra. A legfrissebb hírek itt.

Ne tagadjátok hogy Ukrajna a saját népe ellen háborúzik.


Ukrajna Surgeti A Nato T Mert Egyre Tobb Az Orosz Katona A Hatarainal 24 Hu


Tblxekbf8yxqqm


Csorte Nem Lesz Haboru Ukrajna Es Oroszorszag Kozott Hir Tv


Mi All Az Orosz Ukran Haborus Felelmek Mogott Es Mi Tortenhet Valojaban


Regen Volt Ilyen Feszultseg Ukrajna Es Oroszorszag Kozott Infostart Hu


Vilag Ujra A Haboru Kuszobere Jutott Ukrajna Es Oroszorszag Hvg Hu


Veres Meszarlas Lesz Ukrajnaban Ha Putyin Tamadast Indit Az Ukran Hadugyminiszter Szerint Koporsokban Ternek Haza Az Orosz Fiuk Portfolio Hu


Vnvojyp5en3pm


Felvonult Az Orosz Hadero Az Ukran Hatarra Mar Amerika Is Aggodik Portfolio Hu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel